Не виходячи з дому — отримати посилку: в Енергодарі встановлять поштомати у будинках | Новости Энергодара

В умовах всесвітньої пандемії Україна живе вже другий рік. За цей час з’явились нові підходи та методи в обслуговуванні клієнтів, щоб уберегти людей. Нові реалії дали людям можливість, не виходячи з будинку, отримувати абсолютно все. Так, керуюча компанія “Місто для людей Енергодар” спільно з Новою поштою розпочне установку поштоматів у будинках, які знаходяться в її обслуговуванні.

“Зовсім недавно ми сконтактувались з представниками кур’єрської доставки і виникла ця ідея у зв’язку з пандемією, щоб мешканці могли безконтактно отримувати чи відправляти посилки, тим самим оберігаючи себе та рідних захворіти”, — ділиться директор керуючої компанії “Місто для людей Енергодар” Анатолій Биценко.

“Для мешканців Енергодара — це зовсім нова технологія, яка допоможе людям отримати посилку без черг і в один клік. Поштомат працюватиме цілодобово. Для того, щоб отримати, вам потрібно спуститися до поштомату. В межах двох метрів зайти додаток в меню мої відправлення, натиснути кнопку відкрити комірку та отримати пакунок”, — ділиться менеджер з розвитку мережі поштоматів Володимир Кальянов.

Говорячи про поштомати, найперше йде мова про безпеку. Адже система створена так, що сторонні не зможуть відчинити комірку, тим же не отримають доступ до вашої посилки.

Встановлення поштоматів планують розпочати з грудня поточного року.

Источник

Новости Украины