Нет болезням: на Днепропетровщине открыли соляную комнату в детском садике

Децентрализация позволила ОТГ вкладывать деньги в проекты, которые являются приоритетными для громад.

В Новоалександровской ОТГ, одной из главных задач считают здоровье деток. Поэтому на днях здесь заработала соляная комната в детском садике «Веселка».

— У країнах Європи галотерапія входить до топ-5 немедикаментозних методів лікування. Мікрочастинки хлориду натрію вбивають шкідливі мікроорганізми та полегшують дихання. Учені переконують, що 10 сеансів цілком замінюють повноцінну відпустку на морі.
З метою профілактики, попередження частих захворювань та зміцнення імунітету дітей, у Новоолександрівському ЗДО «Веселка» від сьогодні почала функціонувати соляна кімната, — говорится в сообщении.

Оздоровиться в соляной комнате можно будет в течение всего учебного года. Авторы идеи верят, что отныне простудные заболевания будут не страшны самым маленьким жителям громады.

— Профілактика застудних захворювань у соляній кімнаті одночасно буде поєднуватися з організацією пізнавальної та ігрової діяльності.
Відвідування соляної кімнати дозволить знизити рівень захворювання на ГРВІ, зміцнити імунітет та підтримувати фізичний розвиток веселкових дошкільнят! — рассказывают в передовом детском садике.

Метки: детский сад, соляная комната

Новости Украины