Невизнання Україною незалежності Республіки Косово – політична аморальність

Після символічного визнання українським парламентом незалежності Ічкерії я не бачу жодних причин не визнавати реальної незалежності Республіки Косово. Косовари, як і чеченці, зазнали репресій від авторитарної диктатури, їх вбивали, позбавляли прав, їх було вигнано з рідної землі, повернутися вони змогли тільки після операції НАТО проти бандитського режиму Мілошевича, цього балканського Путіна.

Відео дня

Сьогодні Республіка Косово – щирий прихильник України у той час як Сербія, що претендує на її територію — єдина країна Європи, що досі не запровадила санкцій проти Росії й де абсолютна більшість населення підтримує росіян.

Опоненти визнання Косово завжди казали мені, що це — «прецедент для Криму», ну просто як Путін каже! Але якщо Ічкерія — не прецедент для Криму, так Косово — й поготів.

Після сьогоднішнього рішення Верховної Ради України невизнання Україною незалежності Республіки Косово — це не просто політична помилка. Це — політична аморальність. Визнайте Косово!

Важливо: думка редакції може відрізнятися від авторської. Редакція сайту не відповідає за зміст блогів, але прагне публікувати різні погляди. Детальніше про редакційну політику OBOZREVATEL – запосиланням…

Джерело

Новости Украины