Німцям з росіянами як «пороблено»: за постачання танків Україні не проголосували

Німецька зима

Відео дня

Вчергове німецькі політики обіср*лись. Таке буває, але в німців за останні роки це буває дуже часто. Не змогли проголосувати в Бундестазі за постачання танків, бо запит йшов від опозиції та зелених, а сама правляча коаліція, де є ті самі зелені, не дуже хоче щось постачати.

Буде цікава зима. Виглядає так, що міністр економіки Хабек (зелений) взагалі мало що розуміє. До політики він писав дитячі казки та філософствував, як і всі зелені, про порятунок світу. Тема його докторської роботи наступна: «Природа літератури. Про жанрово-теоретичне обґрунтування літературної естетики.»

Зрозуміло, що з такими знаннями раптом у нього мало що виходить в економіці, але виборці бачили, що обирали. Всі сподівання на теплу зиму та везіння. Якось-то воно буде.

Міністерка закордонних справ Бербок (зелена) на тижні дуже тупо відповіла про постачання танків. Тобто на словах Україну дуже гарно можна підтримувати, але в реальності доводиться зі всіма домовлятись, а «всі» проти.

Проте бувають у зелених їх улюблені теми – це атомна енергетика. Вони б могли преспокійно подовжити використання наявних реакторів та будувати нові. Це б зменшило ціну на електроенергію дуже швидко. Но ніт. Ця партія починала свою активну кар’єру у 70-80-ті боротьбою проти американських ядерних ракет та атомної енергетики. Вгадайте, кому на руку грали ці лозунги? Якщо ще згадати, що у витоків цієї партії через одного стояли колишні комуністи.

Тому я б не дуже радів тому, що німецькі зелені на словах зараз підтримують Україну. Судіть по справах. Все, що робить чи вимагає ця партія, зрештою грає на руку Кремлю-СРСР.

А ще вони були про німецької вугільної промисловості, тому німці почали закупати вугілля в росіян. Проти будівництва LNG. Проти фрекінгу і власного видобутку. Кому все це зіграло на руку? Отож.

А ще сьогодні п’ятниця. В часи зміни клімату німецька молодь знову збиралась під гаслами боротьби зі зміною клімату на збіговисько Fridays for Future – знову закликають до страйку. На вулиці вересень, вже другий тиждень, як не дощ, так +10. Але що не зробиш, щоб не вчити фізику.

А на словах можна підтримувати Україну. Залюбки розказувати про прийом біженців з України. Хоча вже почали розказувати про прийом біженців з Росії – поки що це тільки ідея, але куди ж втікати російським дезертирам, як не в Німеччину? Отож.

Німцям з росіянами як пороблено. А лівацька молодь чомусь не додає оптимізму. Мабуть треба пережити реально велику кризу, щоб мізки почали ставати на місце.

P.S. Подивитись на обличчя протестів можна під тегом #PeopleNotProfit – як завжди, вони проти капіталізму. Я просто нагадаю, що це саме капіталізм постачає Україні Хімарси та Джавеліни. Дебіли не вчать фізику чи відкривають нову компанію. Дебіли просто знову намагаються збудувати свій правильний соціалізм-комунізм, цього разу зеленою фарбою.

Важливо: думка редакції може відрізнятися від авторської. Редакція сайту не відповідає за зміст блогів, але прагне публікувати різні погляди. Детальніше про редакційну політику OBOZREVATEL – запосиланням…

Джерело

Новости Украины