Новенькі квартири отримали здолбунівські залізничники (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Ключі від нових помешкань у новобудові в Здолбунові сьогодні урочисто вручили восьми залізничникам. З цією метою до міста завітало керівництво АТ «Укрзалізниця», адже саме це підприємство забезпечило здолбунівських залізничників новим житлом.

Квартири родини залізничників отримали у новобудові по вулиці Гончара. Тож й урочистості з цього приводу відбулися перед будівлею. Сьогодні начальник в.о. голови правління АТ «Укрзалізниця» Іван Юрик вручив власникам квартир ключі.

Отримав ключ, щоправда символічний, і сам Іван Юрик з рук начальника Львівської дирекції філії БМЕС Михайла Ребця, який заразом прозвітував про завершення робіт та готовність об’єкту до експлуатації.

Не обійшлося й без екскурсії новобудовою. Керівництво АТ «Укрзалізниця», представники місцевої та обласної влади особисто заглянули до однієї з квартир, доки на вулиці усіх охочих пригощали запашним короваєм.

Однією з родин, яка отримала квартиру, є переселенці зі Сходу України – сім’я регулювальника швидкості руху вагонів станції Здолбунів ВСП «Рівненська дирекція залізничних перевезень» Михайла Катели. Вони у 2014 році приїхали до Здолбунова та відразу полюбили це місто.

-Я дуже вдячний тим, хто прикладав до цього зусиль. Вдячний мешканцям цього міста. Коли ми сюди приїхали, нас дуже тепло прийняли. Дуже раді, що Здолбунів є у наших серцях. І будемо вас дуже раді бачити у нашій новій оселі, — зазначив Михайло Катела.

Розпочалося будівництво будинку у 2017 році, розповів начальник ВП «Рівненсько-Тернопільське територіальне управління» філії «БМЕС» АТ «Укрзалізниця» Павло Галько. Проєкт будинку розроблявся ще у 2013 році. Кожна квартира має площу 128 м кв. Опалення на електриці – автономне для кожної квартири. Загалом «Укрзалізниця» витратила на його зведення приблизно 16 млн грн.

Фото та матеріал Ірини Самчук

Читайте нас в Телеграмі: https://t.me/Rivne0362ua

Підписуйтеся на нашу сторінку у фейсбуці: https://www.facebook.com

Дивіться нас на ютубі: https://www.youtube.com/channel/UCMcbfjjGSvhpssVwcClRmSQ

Источник

Новости Украины