Новий сезон у вінницькому театрі ляльок відкриють виставою «Рожеві хмари»

За інформацією: Суспільне Вінниця.

Вистава «Рожеві хмари». Суспільне Вінниця

Головну роль у виставі грає Дар’я Вдовіна. Її персонаж — порося, яке потрапляє у небезпечні пригоди та стає ватажком піратів.

"Мій персонаж — це поросятко. По характеру — це маленька дитина, років 5. І кожній дитині сниться сон, в якому вона може бути будь-ким. Але після кожної нашої дії є наслідки, з яких маємо певний урок. Воно таке смішне вийшло, трішки шкідне. Я вклала в нього все, що хотіла. Трішки скорегував режисер і ось так вийшло моє поросятко", — розповіла Дар’я Вдовіна.

Вистава «Рожеві хмари». Суспільне Вінниця

На допрем’єрний показ запросили дошкільнят, які ходять до дитсадка "Дивограй". За словами вихователя-методиста Тетяни, виставу відвідали 80 дітей.

"По емоціях наших діток видно, що вистава їм сподобалося. Ми в першу чергу виховуємо наших діток і вчимо їх і поведінки в театрі. Також соціалізуємо їх. В театрі також вони через персонажів бачать якісь проблеми та речі, які по-дорослому їм не можливо пояснити. Також діти беруть приклад із цих героїв", — зазначила Тетяна.

Діти дивляться допрем’єрний показ вистави «Рожеві хмари». Суспільне Вінниця

За словами Данила Кокотюхи, над виставою "Рожеві хмари" працювали пів року.

"Це був наш перший показ для глядача. Це було доволі експериментально, така собі авантюра. Ми не знали точно, як відреагує наш юний глядач. Він це зробив по-різному. Деякі сміялися, підспівували, плескали, а декому були страшні персонажі. Чудово, що у більшої частини глядачів з’явився якийсь емоційний фідбек, вони знайшли якісь речі, які резонують, ми тепер можемо допрацювати якісь моменти", — сказав Данило Кокотюха.

7 вересня виставу "Рожеві хмари" у ляльковому театрі актори зіграють об 11.00 та 14.00 годинах. Вартість квитка — 100 гривень.

Новости Украины