Новий випадок отруєння школярок: ще в одному місті діти наковталися пігулок (ВІДЕО)

У середу, 17 лютого, в Умані Черкаської області дві восьмикласниці в приміщенні школи наковтались таблеток і потрапили до лікарні.

Дівчата прийняли медичний препарат «Дротаверин», як і ліцеїстки із Боярки Київської області. Участь в інтернет-флешмобі заперечують.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на місцеве видання «Про все».

За словами речниці Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради Ірини Назарок, був виклик на швидку: «До лікарні було доправлено двох дітей з підозрою на отруєння «Дротаверином»».

Як зазначається, кожна дівчина випила по 10 таблеток. Наразі вони перебувають під наглядом медиків.

«Що спонукало їх до цього кроку, поки не відомо. Участь у небезпечному експерименті не визнають», — пише ЗМІ.

Дівчатам промили шлунок і залишили на ніч у лікарні. Наразі відомо, що вони приймали пігулки у школі під час перерви. Їм стало зле і вчителі викликали швидку. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Обставини отруєння двох восьмикласниць встановлює поліція Уманщини. Про це повідомила речниця поліції Черкащини Зоя Вовк. За її словами, дівчата у стабільному стані, їхньому життю нічого не загрожує.

На місці події працюють слідчо-оперативна група та ювенальна превенція поліції Уманщини. Правоохоронці встановлюють всі обставини й опитують свідків.

Нагадаємо, що учениці ліцею, які отруїлися медичним препаратом «Дротаверин»в Боярці Київської області, не мали суїцидальних настроїв та проблем у родині. Про це заявили ювенальні прокурори. До розслідування обставин цієї трагедії вже долучили кіберполіцію. Її співробітники зараз шукають у соцмережах заклики, які можуть призвести до таких наслідків. Адже, за версією поліції, напитися пігулок дівчат підштовхнуло відео у ТікТоці. Школярки купили в аптеці спазмолітик, випили його у величезній кількості. Одна не вижила, інша перебуває в лікарні.

Источник

Новости Украины