Обираємо шкіряний рюкзак чоловічий з Empire Bags

Шкіряний рюкзак чоловічий до сучасного гардероба

Тренди на комфорт та практичність наповнили ринок шкіряних аксесуарів дійсно зручними варіантами. Обов’язкове надбання сучасності, маст хев до смарт-кежуал та спортшику — шкіряний рюкзак чоловічий.

Ідеальний формат, щоб провести день поза стінами дому: всі необхідні речі завжди поруч, оптимізація спинки й лямок не допускає перевантажень, руки та кишені без зайвих предметів. 

Міський варіант послугує альтернативою до портфелів, великих сумок, пакетів. Текінг-рішення з додатковими кріпленнями обираємо у подорож, відпустку, для мандрів, до спортзали. 

Зважаючи на популярність рюкзаків зі шкіри, що невпинно зростає, їх прихильниками є не лише студенти, а й менеджери, співробітники IT-компаній, бізнесмени, викладачі. Існують моделі на будь-який смак. Багато вітчизняних та закордонних брендів пропонують оновити старенький портфель, замовити функціональний та стильний рюкзак.

Обираємо шкіряний рюкзак чоловічий з Empire Bags

Цей аксесуар важко замінити на щось більш зручне! Тим паче атрибут перестав візуально нагадувати сороміцьку торбу для речей.

Зараз шкіряні рюкзаки є доповненням іміджу власника. Стилізація розкаже про вподобання людини, його інтереси, можливо навіть хобі.

Рекомендації стосовно пошуку зносостійкого, надійного аксесуара:

  1. Умовна назва «шкіряний рюкзак чоловічий» поєднує багато варіантів. Інколи, основою слугує шкіра теляча або кінська, — обидва рішення досить м’які та еластичні. При дотриманні правил догляду і своєчасному усунені забруднень преміальний матеріал слугує понад 10 років. Дещо дешевше коштує чоловічий рюкзак зі шкіри свині. Виглядає не менш привабливо, але із трохи жорсткою базою. Найдешевшими будуть моделі з екошкіри, оскільки їх термін придатності обмежений у 2-3 роки.
  2. Цікавимось якістю виробу. Оскільки рюкзак передбачає активне «юзання», усі елементи повинні сумлінно виконувати задані функції. Звертаємо увагу на підкладку, яка повинна бути міцною, охайно підшитою, відповідати стилізації аксесуару. Металева фурнітура (блискавки, карабіни, кнопки) гарантують безперешкодне на швидке відкриття/закриття. Зовнішні шви міцні, охайно прошиті.
  3. Розмір та об’єм. Щодо параметрів — рішень безліч. Від міні рюкзака до великих моделей на 2-3 відділи. Деякі бренди спинились на лаконічному виконанні, де усі кишені приховано з середини. Стріт- та урбан-стайл більш розкуті у декоруванні, зовні будуть декілька накладних кишень, різноманітні стропи та фіксатори. Сформулюйте список речей, які б хотілося розмістити у щоденному використанні, і далі обирайте оптимальні габарити.
  4. Відповідність особистим потребам. Додаткове ущільнення спинки підвищує рівень комфорту, як і підтримання балансу при розташуванні речей всередині відділення. Широкі лямки не «ріжуть» торс та не зісковзують з плечей.

Дизайн шкіряного рюкзака чоловічого

Щоб почувати себе впевнено з новим аксесуаром, перш за все атрибут повинен бути до душі. Сьогодні, можна знайти модель на будь-який смак. Найпопулярніші рішення:

  • компактний дизайн з м’яким корпусом, складається з головного відділення та широкої кишені зовні, застібка-блискавка. Є базою стилів мінімалізм та кежуал, фактура зустрічається зерниста, гладка, під рептилію. Кольори переважно стримані, — чорний, коричневий;
  • вінтаж та еклектика з досить вагомими габаритами, корпусом прямокутної форми, цікавим оформленням шкіри, великою кількістю кишень. Влучно поєднується з піджаками та худі, пальтами та діловими образами;
  • сувора геометрія форм та підвищена щільність. Корпусні рішення ідеальні для роботи з паперами формату А4. Тим паче естетика чітких форм не виходить з моди;
  • варіант на одне плече, рюкзак-слінг. Зовні обтічної форми, з широким ременем, грушоподібний дизайн;
  • рюкзак-ролл. Стандартний варіант з додатковим клапаном зверху. Замість блискавки є простір у кришці, можна регулювати розмір при необхідності розмістити більше/менше речей.

Запрошуємо до знайомства зі шкіряними чоловічими рюкзаками брендів Visconti, Tiding Bag, Newery, Ashwood, Hautton, Bexhill та ін. В каталозі Empire Bags є описи та характеристики кожної моделі, — отримуйте задоволення від зручного та стильного помічника!

Новости Украины