Облдержадміністрація на прямому зв’язку з мешканцями області

В обласному контактному центрі сьогодні, 11 лютого, відбулася чергова «гаряча лінія». На запитання громадян відповідав заступник голови обласної державної адміністрації Геннадій Тімченко.

Під час «гарячої лінії»  звернулося 6 мешканців області.

Ганна Дмитрівна повідомила, що на рейс «Новомиколаївка-Оріхів» не виходять автобуси, а стоянку транспорту перенесли на кілометр від кас, і тепер пасажирам далеко йти до маршруток.

Галина Сергієвна повідомила, що на узбіччях доріг біля сіл Люцерна та Богатирівка Михайлівської територіальної громади Запорізького району розрослися чагарники та молоді дерева, які перекривають огляд водіям — це може призвести до дорожньо-транспортних пригод.

Володимир Федорович із Запоріжжя повідомив про аварійний стан доріг на вулицях Братській та Сікорського в обласному центрі. Там проходять маршрути громадського транспорту та великовагових перевізників і, за словами заявника, потрібно виїхати на зустрічну смугу, щоб не потрапити до ям.

Світлана Миколаївна з села Веселянка Запорізького району звернулася з питання нарахування її родині субсидії.

Валентина Павлівна повідомила, що її будинок на вул. Яценка у Запоріжжі багато років знаходиться в аварійному стані – підвал підтоплюється, вентиляція не працює, постійно відчувається запах газу.

Володимир Петрович з села Михайло-Лукашево Запорізького району звернувся з проханням зберегти місцеву підстанцію «швидкої допомоги». 

Кожному, хто телефонував на «гарячу» лінію, заступник голови обласної державної адміністрації Геннадій Тімченко надав вичерпні роз’яснення. Також заявникам, відповідно до норм чинного законодавства, надішлють офіційну відповідь, а за окремими зверненнями буде вжито оперативних заходів реагування. Кожен сигнал від громадян знаходиться на особливому контролі обласної влади.

 

Департамент культури та інформаційної політики

Источник

Новости Украины