Очікуємо наступу, окопуємося, переїхали в бліндаж — російський вояка нервово доповів обстановку під Мелітополем

Ожидаем наступления, окапываемся, переехали в блиндаж - русский вояка нервно доложил обстановку под Мелитополем

Рашисти під Мелітополем старанно намагаються показати, що "в Багдаді все спокійно". У хід пішло інтерв'ю з місця подій.

Почесну місію довірили добровольцю з позивним "кузуб" із пластунського загону "Кубань". Вояка доповів обстановку на фронті, явно стримуючи емоції. Плечі, що раз у раз сіпаються, ніяк не в'яжуться зі спробою посміхатися і текстом козака:

— Я перебуваю на Запорізькому напрямку. Моє основне завдання тут — охорона контрольно-пропускного пункту, пропускний режим. Обстановка максимально спокійна, все мирно (буквально видавив із себе козак).

Так, очікуємо наступу, окопуємося, копаємо позиції, копаємо блінджажі, — каже вояка, і тут же починає суперечити сам собі:

— Так, останнім часом більше обстрілів по нас, працюють з арти, з танків, по наших (!!!) будинках, по наших позиціях. У зв'язку з цим переїхали в бліндаж. А так готові на 100%. Шансів на провал немає, всі мотивовані, — повідомив "кузуб".

Шансу в смертників немає в будь-якому разі — тут вояка, який скаржиться на обстріл "їхніх" будинків і на вимушений переїзд у бліндаж, має рацію.

Нагадаємо, рашисти, наче з ланцюга зірвалися, і обкопують Мелітополь для будівництва фортифікаційних споруд. Ворог буквально вгризається в українську землю. Переконані, що більшість із них, уже скоро, залишаться в ній назавжди…

Джерело

Новости Украины