Одесит вдарив незнайомця і відібрав у нього мобільний телефон

Подія трапилась в Хаджибейському районі міста. Одесит поспішав додому перед комендантською годиною, тримаючи смартфон у руках, коли до нього підійшов незнайомець і вдарив в обличчя. Потерпілий впустив гаджет, а зловмисник підібрав його і втік.

Містянин повідомив про пограбування працівникам відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1, зазначивши, що нападник завдав йому майже 14 тисяч гривень збитку.

Поліцейські за добу встановили правопорушника та розшукали за місцем мешкання його приятеля в одному із сіл Одеського району. Фігурант – житель іншої області, раніше судимий за крадіжку, грабіж та незаконне заволодіння транспортним засобом. Викрадене майно він встиг продати. Наразі поліцейські вживають заходів щодо встановлення місцезнаходження смартфона.

«За наявності достатніх доказів, ми під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, вчиненому повторно, в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Слідство триває», — розповіла слідча територіального підрозділу поліції Анастасія Химчак.

Джерело

Новости Украины