Одіозний легіонер «Динамо» придбав новий спорткар за 400 тисяч євро

Жерсон Родрігес
/ ФК «Динамо»

Люксембуржський нападник київського «Динамо» Жерсон Родрігес на своїй сторінці в Instagram похвалився новим дорогим спорткаром.

Гравець збірної Люксембургу став власником Lamborghini Aventador SVJ. Вартість розкішного автомобіля складає близько 400 тисяч євро, повідомляє «Динамоманія».

Дивіться також: Непотрібний «Динамо» Родрігес знову забив гол у Туреччині: відео

Жерсон Родригес хвастается дорогим спорткаром pic.twitter.com/a2uxITpUME

— Dynamomania.com (@dynamomania_com)
July 10, 2020

Цікаво, що це другий дорогий автомобіль в колекції Жерсона з моменту переходу в «Динамо». У перший же тиждень в Україні люксембуржец купив собі Bentley.

«Я люблю цю машину, це клас. Легіонерам у будь-якому випадку потрібна хороша машина. Добиратися на тренування, додому, в місто. Це корисна річ. Після першого тренування сьогодні я поїхав додому, живу недалеко від бази, відпочив, і приїхав на друге тренування . У машині ти завжди наодинці зі своїми думками і музикою», – розповідав Жерсон Родрігес.

Родрігес не хоче грати у «Динамо»

Повернення Родрігеса з оренди в «Динамо» залежить від тренерського штабу київського клубу.

Якщо в «Динамо» не зміниться головний тренер, то в Жерсона не буде майбутнього в київському клубі. Він розгляне варіанти з продовженням кар’єри в інших командах.

Як відомо, у Жерсона конфлікт з наставником киян Олексієм Михайличенком. «Динамо» планує продати гравця за 2 мільйони євро.

У цьому сезоні 25-річний футболіст забив 6 голів і зробив 2 результативні передачі в 11 матчах за «Анкарагюджю».

Источник

Новости Украины