Одна з комунальних лікарень обласної ради отримала автомобіль швидкої допомоги від благодійників

Завдяки підтримці Запорізького БФ «Єдність за майбутнє» та його керівниці Тамари Огородової, Rotary Club Warszawa безплатно надали карету швидкої допомоги для КНП «Запорізький регіональний ФКЛДЦ»

4 серпня до «Запорізького регіонального фтизіопульмонологічного клінічного лікувально-діагностичного центру» Запорізької обласної ради доставили оснащену карету швидкої допомоги. Новий автомобіль підвищить якість надання лікарями невідкладної допомоги пацієнтам закладу, — зауважили фахівці центру.

Урочисту подію з передаі ключів від авто відвідали голова Запорізької обласної ради Олена Жук та депутатка облради Оксана Бугайчук. Вони поспілкувалися з лікарями й представниками благодійної організації, обговорили можливу подальшу співпрацю щодо додаткової підтримки обласних закладів охорони здоров’я.

-Запоріжжя та вся Україна вже майже 6 місяців перебуває під постійними обстрілами й нас захищають два фронти: військовий та медичний. Ми вельми дякуємо всім організаціям, що долучаються до допомоги лікарням та медичним працівникам. Це неоціненний вклад в нашу перемогу! — підкреслила Олена Жук.

Відділ комунікацій Запорізької обласної ради

Новости Украины