Огляд актуальних трендів осіннього макіяжу 2024 з професійними кісточками WoBs

З приходом нового сезону настає час змін не тільки в природі, оновлення торкається кожного аспекту нашого життя. Як золотаве листя осені забарвлює все навкруги насиченою палітрою відтінків, так і наш гардероб, і макіяж отримують новий подих. Щоб цієї осені виглядати гармонійно та сучасно, варто знати, які тренди мейкапу будуть актуальними цього сезону та які пензлики для макіяжу допоможуть вам втілити їх у життя.

Кисті для макіяжу від ВоБс: професійні пензлики, що допоможуть вам втілити найсміливіші осінні образи

Як ми замінюємо легкі літні сукні на затишні светри та шалики, так і в макіяжі приходять нові відтінки та техніки, що відображають дух цього сезону. WoBs — виробник косметичних пензлів wobs.ua радить цієї осені готуватись до сміливих експериментів з багатими, глибокими кольорами і текстурами, щоб ваш образ гармонійно вписався в осінню атмосферу:

  • Холодні відтінки тіней. Цієї осені в макіяжі очей ініціативу перехоплюють холодні, насичені кольори, що підкреслюють глибину та виразність погляду. Додайте магії в свій осінній образ із сірими, бузковими, сливовими та металевими відтінками. Для створення ідеального градієнту і рівномірного нанесення пігменту найкраще підійдуть професійні пензлі для макіяжу з лінійки ВоБс: кисть W3168, для охайного розподілу тіней без пробілів і грудочок, та модель W3209 – для делікатного поєднання відтінків.
  • Яскраві червоні губи. Цього осіннього сезону 2024 червона помада стане справжнім хітом, який неодмінно варто відтворити. Ягідні, журавлині, з помаранчевою ноткою або з кораловою прохолодою – будь-який відтінок додасть образу спокусливої привабливості. Оскільки червоний досить примхливий у нанесенні, кісточка для губ має бути просто ідеальною. Найкращим вибором може стати модель W3004 плоскої форми, яка зробить кожен штрих у мейкапі губ бездоганним.
  • Легкий природний рум’янець. Враховуючи найгарячіші тренди осіннього сезону в макіяжі губ та очей, рум’яна мають виглядати більш стримано та лаконічно. Обирайте ніжно-рожеві або персикові відтінки та зробіть їх власним осіннім хітом. А кисть для рум’ян, купити яку ви можете у ВоБс, модель W5517, допоможе вам досягти бездоганного результату, забезпечуючи м’яке і рівномірне нанесення для легкого, природного рум’янцю.
  • «Скляна» шкіра. Ще одна модна тенденція, яка цієї осені не втратить своєї актуальності. Для втілення цього тренду краще обирати кісточки з натурального ворсу. Наприклад, віяловий пензель W3534, який допоможе вам створити ефект сяючої шкіри, що буде виглядати невимушено та розкішно.
  • Пухнасті брови. Підкресліть природну красу та пухнастість ваших брів. Цього сезону це офіційно дозволено та рекомендовано. Використовуючи щіточки для брів, до прикладу, модель W3758 , нанесіть гель та додайте трохи пігменту, щоб підкреслити натуральний колір волосків та зафіксувати бажану форму.
  • Ефект «розмитих» губ. Жодних чітких контурів та хвилювань, що вони вийшли не занадто ідеальними. Використовуючи українські кісточки для макіяжу ВоБс, нанесіть помаду посередині та поступово розтушуйте її вздовж лінії губ, трохи розмиваючи краї. Ніяких хитрощів, а результат просто неймовірний.

Експериментуйте, фантазуйте та надихайтесь, а кисті для макіяжу від ВоБс допоможуть вам втілити будь-які макіяжні прийоми, з якими ви точно будете в тренді цієї осені.

WoBs – найкраще місце, щоб купити пензлики для макіяжу, що буде актуальним восени 2024

Асортимент бренду WoBs вражає своїм різноманіттям, дозволяючи купити пензлики для макіяжу як з натуральним, так і з синтетичним ворсом. Кожна модель має ретельно продуману форму пучка та щільність наповнення, що дозволяє втілювати найсміливіші образи. Саме час купити кісточки з лінійки ВоБс, щоб поповнити свою б’юті-колекцію якісними пензликами для створення трендового осіннього мейкапу.

Новости Украины