Оклахома програла у НБА, Михайлюк вперше вийшов у старті та провів яскравий матч

Святослав Михайлюк
/ Getty Images

Оклахома 30 березня провела матч у НБА проти Далласа. Український баскетболіст Святослав Михайлюк не дозволив клубу уникнути поразки.

Джерело:

24 канал

Майже протягом всього матчу гості мали мінімальну перевагу на майданчику. Лише у другій найрезультативнішій чверті баскетболісти Оклахоми змогли показати гідну гру та залишити чверть за собою.

Варте уваги Результативність баскетболістки Ягупової допомогла Фенербахче перемогти у Туреччині

Оклахома – Даллас 106:127 (24:33, 39:38 20:29, 23:27)

За Оклахому вперше зі стартових секунд вийшов український атакувальний захисник Святослав Михайлюк. Українець провів на паркеті 27 хвилин 16 секунд. Святослав виправдав довіру тренера та набрав 16 очок. Також зробив 3 підбирання, 1 передачу та зазнав 1-ї втрати м’яча.

Михайлюк став одним із найрезультативніших гравців матчу, зайнявши 5 місце серед усіх учасників у поєдинку. А у складі Оклахоми став другим за ефективністю у зустрічі. Однак навіть така класна гра у виконанні українського легіонера не дозволила його команді здобути перемогу.

  • Для Оклахоми ця поразка стала 27-ю у сезоні при 19 перемогах у 46 матчах. Клуб Михайлюка посідає лише 13 місце серед 15 команд у Західній конференції.
  • Їх суперник Даллас із 24 звитягами та 21 фіаско розташовується на 7 позиції.

Наступний матч Оклахома зіграє 1 квітня проти Торонто.

Оклахома – Даллас відеоогляд

Источник

Новости Украины