Окупанти перекидають на фронт під Мелітополем курсантів із військових училищ Росії

Оккупанты перебрасывают на фронт под Мелитополем курсантов из военных училищ России

Учасники підпілля в Мелітополі повідомляють, що в порушення законодавства російське командування відправляє курсантів військових училищ на фронт через брак особового складу. Їх залучають до командування та участі в штурмах на Херсонському та Запорізькому напрямках.

Російське військове командування ухвалило рішення задіяти курсантів військових навчальних закладів, щоб покрити нестачу особового складу на низці напрямків, передусім — на Херсонському та Запорізькому напрямках. Про це повідомляє партизанський рух «АТЕШ» у своєму телеграм-каналі.

Зазначається, що раніше безліч підрозділів було перекинуто для участі в штурмах на Покровській ділянці фронту і для спроби зупинити просування українських сил на Курщині, незважаючи на власні значні втрати вбитими і пораненими, і не встигнувши відновити чисельність. Курсантів відправляють у довгострокові відрядження, де вони не тільки командують підрозділами на посадах командирів відділень і взводів, а й самі беруть участь у штурмах.

Відомі випадки таких дій у підрозділах «БАРС».

— Натомість вони набувають статусу учасника бойових дій та автоматичного закриття іспитів за семестр, — додали мелітопольські партизани.

За словами підпільників, нікого не здивує, якщо рашисти почнуть відправляти в бій школярів з «Юнармії», як це робив один відомий художник незадовго до своєї смерті.

Нагадаємо, в окупованому Мелітополі до виборчих комісій масово приймають «патріотичну молодь». У такий спосіб окупаційна влада в Мелітополі промиває мізки дітям і намагається зробити їх лояльними до РФ, а також, залучаючи молодь до політичного життя на захоплених територіях, створює видимість активної участі українців у виборчих процесах і прихильності до влади країни-агресора. 

Джерело

Новости Украины