Окупанти в Мелітополі призначили розвивати економіку… КВНщиків

Оккупанты в Мелитополе назначили развивать экономику... КВНщиков

Ні, вам не почулося. Гумористів залучили розвивати креативну економіку і створювати у Мелітополі сприятливе середовище для творчості. Для цього місцевим КВНщикам влаштували навіть зустріч з Олександром Масляковим. Що відбувається в головах окупантів, складно навіть уявити, та й, напевно, не варто…

За інформацією рашистів, представники КВК Запорізької області зустрінуться з президентом міжнародної спілки КВК і телевізійного творчого об'єднання "АМіК" Олександром Масляковим, а також іншими експертами, і, увага, бізнесменами, на конференції "Нові проекти КВК для креативної економіки в регіонах. Мозковий штурм". Далі цитата від окупантів:

— Під час заходу учасники обговорили просування КВК у Запорізькій області, а також розвиток креативної економіки та створення сприятливого середовища для творчості, — пишуть рашисти.

Нагадаємо, відроджувати КВК в окупації рашисти почали не вчора. Місцеву команду вже возили на екскурсію до Севастополя — повчитися, над чим можна сміятися в "руськом міре", а заодно місто показати. 

Мабуть, із "жартами гумору" не склалося ні в окупантів, ні в КВН-щиків, якщо вже завдання їм змінили, м'яко скажемо, кардинально. Утім, з огляду на те, як будують життя в окупації самі рашисти, здається, що КВНщики та економіка — не такий уже й поганий тандем, чи не так?

Джерело

Новости Украины