Окупанти в Мелітополі вирішили видавати пільгову іпотеку особливій категорії — хто може взяти кредит

Оккупанты в Мелитополе решили выдавать  льготную ипотеку особой категории - кто может взять кредит

Скандальне відділення рашистського банку в Мелітополі, оголосило про роздачу іпотечних кредитів. Щоправда, отримати його зможуть не всі і не кожен.

Окупанти анонсували роздачу дешевих кредитів на житло на вторинному ринку Запорізької, Херсонської, Донецької та Луганської областей під 2%.

Яке житло можна буде придбати не уточнюється. Але здогадатися не складно, бо йдеться про купівлю житла у фізичних та юридичних осіб. Тобто, можливо, що віджате житло, яким так хвалиться гауляйтер Є. Балицький, будуть не тільки роздавати, а й продавати.

Власне, від цього мелітопльцям, житло яких визнано безхазяйним, легше не стане.

Але примітно в цій новині зовсім інше. А саме список претендентів, які зможуть отримати таку іпотеку.

Так, отримати кредит під 2% зможуть тільки вояки і посіпаки окупантів:

— Скористатися пропозицією зможуть учасники та ветерани спеціальної військової операції, члени їхніх родин, службовці федеральних органів влади, соціальної сфери, освіти, охорони здоров'я, культури і спорту, які працюють на території нових регіонів, а також низка позичальників інших соціальних категорій, — повідомляють окупанти.

ипотека банк

До слова, скористатися іпотекою можуть і жителі Бєлгородської області, чиє житло визнано непридатним для проживання. Щоправда, довго думати у претендентів, часу немає. Програма кредитування діє тільки до 30 квітня 2025 року.

Джерело

Новости Украины