Окупанти вбили жителя Одеської області, який захищав Україну

Виконуючи свій громадянський обов’язок на війні під селом Снігурівка Баштанівського району Миколаївської області загинув уродженець села Трудове Кілійської громади Іван Іванович Фунтовий. Інформацію підтвердив міський голова Вячеслав Чернявський та дружина загиблого, передає “Бессарабія INFORM”.

“В цю гірку мить, приносимо щирі співчуття сім’ї та рідним, розділяємо Ваш біль та схиляємо голову в глибокій скорботі. Вічна пам’ять Захиснику України!”, – виразив співчуття очільник ТГ та додав, що повідомить про поховання, якщо воно відбуватиметься на малій батьківщині Івана.

Також підтвердила загибель чоловіка дружина Христина, яка до останнього вірила в диво і шукала зниклого коханого.

“СТОП ПОШУК! 27.09.22 тіло Івана Івановича Фунтового витягли з поля бою. Деталі згодом”, – написала вона на своїй сторінці у Facebook годину тому.

У мирні часи чоловік був підприємцем і відстоював права представників малого та середнього бізнесу, активно займаючись громадською діяльністю. Проживав у місті Одеса. Коли почалася війна, пішов захищати свою землю зі зброєю у руках.

Вперше інформація про його загибель з’явилася наприкінці серпня, але була надія, що це помилка, оскільки не було знайдено тіло… Попередньо встановлено, що зупинився життєвий шлях захисника ще 20 серпня.

Нажаль, важка звістка все ж таки прийшла до родичів Героя.

 

Джерело

Новости Украины