Окупанти вдарили ракетами по Харківській області

Удари, попередньо, завдали ракетами С-300.

Мешканців Харківщини закликають дослухатися до повітряної тривоги, оскільки можливі повторні удари з боку окупантів.

Близько опівдня 28 березня російські окупанти завдали ударів по Богодухову. За попередньою інформацією, у місті впали дві російські ракети С-300. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«На місці працюють екстрені служби. Попередньо, без постраждалих. Інформація щодо масштабів руйнувань уточнюється. Можливі повторні атаки. Не ігноруйте сигнали тривоги», — звернувся Олег Синєгубов.

Пізніше у прокуратурі повідомили, що від ракетного удару було пошкоджено кілька приватних будинків і дитячий садочок, зруйновані дахи, вибиті шибки. Із контузією шупиталений чоловік.

 

«Пошкоджень зазнали дахи та вікна будинків. Частково пошкоджено дитячий садок. Постраждав 73-річний чоловік: він отримав контузію. Наразі його госпіталізовано до лікарні», — повідомив речник прокуратури.  

Зазначимо, востаннє повітряну тривогу оголошували у Харківській області о 12:17. Відбій був о 12:58.

Як писав UA-NEWS.in.ua, 27 березня село Гур’їв Козачок Золочівської громади (Богодухівський район) російські військові обстріляли з двох гелікоптерів. Унаслідок обстрілів були пошкоджені житлові та господарчі споруди.

Джерело

Новости Украины