Окупанти ударили КАБом по Харківському району: постраждали діти і дорослі (оновлено)

Ворог обстріляв приватну забудову.

Під обстріл потрапив житловий сектор.

Удень 26 червня російські військові обстріляли місто Дергачі. Повітряну тривогу на Харківщині оголосили о 13:30. За 20 хвилин начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко повідомив про те, що у небі над громадою помічений російський розвідувальний безпілотник. О 15:33 ворог завдав ударів по Дергачах керованими авіабомбами. Унаслідок обстрілу постраждали кілька людей, зокрема діти.

«Терористи завдали ударів по житловому сектору. Літні чоловік та жінка отримали осколкові поранення, у двох дітей та однієї жінки гостра реакція на стрес. Інформація оновлюється», — повідомив Задоренко.

Згодом начальник ХОВА Олег Синєгубов оновив інформацію: внаслідок влучання КАБу по приватному сектору у Дергачах постраждали дев’ятеро людей. 

UPD. Пізніше у Держслужбі України з надзвичайних ситуацій повідомили, що через удари керованими авіаційними бомбами у Дергачах пошкоджені житлові будівлі за різними адресами, на території одного з приватних домоволодінь загорілася господарча споруда. Пожежу вже загасили.

Фото: ДСНС Фото: ДСНС Фото: ДСНС Фото: ДСНС ПопереднійНаступний

Як писав UA-NEWS.in.ua, за добу у регіоні пошкоджені дачні та приватні будинки, дитсадок і спорткомплекс. Після ударів горіли будинок та машина.

Автор: Ганна Ткаченко

Джерело

Новости Украины