Окупанти завдали ракетного удару по будівлі з переселенцями в Запоріжжі — ЗОВА

Оккупанты нанесли ракетный удар по зданию с переселенцами в Запорожье – ЗОВА

Російські війська вкотре атакували Запоріжжя. Ворог завдав ракетного удару по об'єкту цивільної інфраструктури, почалася пожежа.

Сьогодні, 11 березня, о 15:24 по Запорізькій області було оголошено повітряну тривогу, тоді ж у Запоріжжі прогриміло два вибухи.

У прес-службі Запорізької обласної військової адміністрації повідомили, що російські війська завдали удару по об'єкту життєзабезпечення в Запоріжжі.

— Не маючи успіхів на полі бою зі Збройними силами України, сьогодні російські снаряди (попередньо С-300) спрямували в об'єкт життєзабезпечення обласного центру, в якому мешкають кількасот тисяч мирних громадян, серед них велика кількість людей, що змушені були залишити свої домівки й тікати від російської окупації, — ідеться в повідомленні.

В.о. мера Запоріжжя Анатолій Куртєв повідомив, що через обстріл в одному з районів міста виникла пожежа.

У своєму вечірньому зведенні Генштаб ЗСУ поінформував, що впродовж доби окупаційні війська завдали 12 авіаційних і 2 ракетних удари по Запоріжжю.

Сьогоднішній удар по обласному центру здійснили із ЗРК С-300 по об'єкту цивільної інфраструктури. У результаті — зруйновано одну будівлю. Втрат і поранених серед цивільного населення, за інформацією відомства, немає.

Очікуємо на нові подробиці терористичної атаки противника.

Тим часом, російські окупанти самі обстріляли підконтрольні їм Мелітополь.

Джерело

Новости Украины