Окупований Бердянськ без світла та води. Люди хочуть звертатися до диктатора путіна — новини Бердянська

Бердянці повідомляють, що вся нагірна частина міста без електроенергії. Тим часом в телеграм-каналах окупантів лише попередження про відключення води на кількох вулицях в центрі та … вітання з днем ВДВ.

Окупований Бердянськ без світла та води. Люди хочуть звертатися до диктатора путіна черговий порив води в Бердянську, фото «Бердянськ 24»

До редакції «Бердянськ 24» надійшло повідомлення від бердянця, який стверджує, що з 10 ранку вся «гора» без світла. Так само не вирішена і проблема з відключеннями водопостачання.

«По всьому місту перекопано та кинуто. Вода струмком тече, пройти неможливо. На вулиці Нагірній біля «Надії вічного життя» викопали яму метри чотири завглибшки й теж залишили», — повідомив чоловік.

черговий порив води в Бердянську, фото "Бердянськ 24"

черговий порив води в Бердянську, фото «Бердянськ 24»

 

Під єдиним оголошенням про відключення водопостачання люди вкотре згадують про відсутність напору на верхніх поверхах висоток.

«Можна в нагірній частині зробити такий графік подачі води, щоб мешканці верхніх поверхів могли нормально користуватися водою хоча б три години? З таким тиском, можна сказати, що води немає. Машинку не увімкнути, з бойлера теплою водою не користуємося все літо. Люди пропонують звертатися до путіна, а що робити?», скаржиться жінка в коментарях.

коментарі про воду

коментарі про воду, джерело Z-пабліки

Источник

Новости Украины