Олександр Лисенко: Особисто вдячний благодійному фонду «Бізнес – місту» за нові апарати ШВЛ у дитячій клінічній лікарні

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО висловив вдячність благодійному фонду «Бізнес – місту» за вагому допомогу в питанні покращення та розвитку медичної галузі міста.

Зокрема, очільник міста наголосив на неоціненній допомозі благодійників у підготовці міських лікарень до прийому хворих на COVID-19: облаштування медичних закладів киснепроводами, забезпечення засобами індивідуального захисту, обладнанням.

Олександр Лисенко окремо відзначив те, що завдяки благодійному фонду «Бізнес – місту» у КНП «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди» з’явились три нові апарати штучної вентиляції легень.

«Я хотів би подякувати благодійному фонду «Бізнес – місту», який створили за ініціативи Володимира ЗАЙЦЯ, засновника групи компаній «Технологія», та за підтримки іноземних інвесторів, а також усім підприємцям і підприємствам, які долучились до цієї ініціативи: Віктор ФЕДОРЧЕНКО – ТОВ «БВК компанія «Федорченко», Рубен СУМБАТОВ – ПАТ «Сумбуд», Іван ТЕЛЮЩЕНКО – ТОВ «Керамейя», Роман КУЛЬОМЗА – ФОП «Кульомза», Микола ТРОФИМЕНКО – ПрАТ «Сумиагропромбуд» й інші, за допомогу, яку вони надавали і надають у протистоянні важкій недузі. Ми обов’язково напишемо про них усіх на Інформаційному порталі Сумської міської ради і подякуємо за те, що у важкий період для нашого міста і наших людей вони не залишились байдужими», – сказав міський голова.

Источник

Новости Украины