Олена Зеленська зустрілася зі своєю найкращою подругою: дружать уже понад 28 років. Фото

Перша леді Олена Зеленська та президент України Володимир Зеленський відвідали «Школу супергероїв» у їхньому рідному місті – Кривому Розі. Філія лікарні створена для лікування та навчання дітей.

На нових фото, опубліваних у Telegram-каналі, можна побачити найкращу подругу першої леді Ірину Пікалову – колишню дружину актора студії «Квартал 95» Олександра Пікалова. На знімку вона у синьому костюмі.

Як розповідала Зеленська у програмі «Світ навиворіт», з найближчою людиною вона дружить з 18 років. Дружина президента зізналася, що за ці роки жодного разу не засумнівалася у подрузі. «Без подруг взагалі життя неможливе. Я, наприклад, свою подружку Ірину знаю з 18 років. Зараз мені 46. Більшу частину життя ми разом. І жодного разу я не засумнівалася в тому, що це найкраща людина в моєму житті. І це дуже круто – мати подруг», – сказала вона.

Відео дня

У 2019 році перша леді поділилася фотографією з Іриною Пікаловою, присвятивши їй щирий пост: «Дослідження про щастя довело, що дружба і щирі стосунки важливі для людини. З цим важко не погодитися… Іро, пишаюся нашою дивовижною дружбою».

Раніше OBOZ.UA писав про те, як актор Олександр Печериця розповів, завдяки яким подіям у Краматорську закохався в українську мову: «Виріс у російськомовній родині».

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело

Новости Украины