Онлайн-кінотеатр BRIZ TV — понад 2500 фільмів у відмінній якості

Сучасні моделі смартфонів, планшетів чи телевізорів мають значно більші функціональні можливості в поєднанні з звичайною трансляцією телевізійних каналів. Завдяки використанню функціональних можливостей онлайн-кінотеатру Briz TV користувачі мобільних гаджетів чи телевізорів з опцією Smart TV отримують можливість переглядати декілька тисяч художніх фільмів, улюблених серіалів та анімаційних фільмів, не відволікаючись на надокучливу рекламу. Підключення кінотеатру Briz TV дозволяє перегляд телевізійних програм на 160-ти найбільш популярних каналах з відмінною якістю, за потреби – у запису чи з одночасною трансляцією на декількох мобільних пристроях. 

Особливості послуг BRIZ TV

Поєднання сучасних комп’ютерних технологій та мережі інтернет дозволяє користувачам та підписникам онлайн-кінотеатру Briz TV перегляд понад 160-ти розважальних, новинних, дитячих, спортивних, фільмових та інших каналів, з можливістю:

  • перемотки, постановки на паузу та продовження перегляду улюблених фільмів, телевізійних чи спортивних передач у більш зручний та прийнятний часовий проміжок;
  • перегляду телевізійних каналів у запису, який здійснюється впродовж семи днів;
  • вибору найбільш оптимального та вигідного тарифу, що поєднує інтернет-послуги та можливості онлайн-кінотеатру, на кшталт поєднання одночасного підключення 1000 Мбіт інтернету з можливістю перегляду 2500 кінофільмів за ціною 499 грн. за місяць.

Для заохочення нових клієнтів провайдер пропонує скористатися акційною пропозицією та безкоштовно підключитися до онлайн-кінотеатру терміном на 14 днів з можливістю користування пакетом «BRIZ TV Premium + Фільми підписки» всього лиш за одну гривню (акційний пакет не передбачає перегляд прем’єрних кінострічок). Для підключення пакету послуг абоненти-підписники BRIZ повинні створити особистий кабінет.

Деякі з переваг BRIZ TV

Серед переваг використання послуг онлайн-кінотеатру BRIZ TV окрім величезної кількості фільмів та серіалів, які можна дивитися у відмінній якості та без надокучливої реклами, варто відмітити:

  • використання добірки найбільш популярних у глядачів фільмів та серіалів, які для зручності згруповано за різноманітними жанрами, включно з прем’єрами нових кіношедеврів, які можна переглядати в любий, найбільш зручний для глядачів, час;
  • наявність технічної можливості щодо перемикання трансляції фільму чи серіалу з одного мобільного гаджета на інший або на телевізор та призупинення трансляції на певний проміжок часу з наступним відновленням;
  • величезна колекція мультиплікаційних фільмів (понад 200) від провідних анімаційних компаній, оновлення яких відбувається щомісяця. 

Переглядати фільми та серіали від BRIZ TV можна за допомогою різних пристроїв, включно з Android, Apple, Samsung та LG.

Новости Украины