Оновлені цифри: в Ізмаїлі 165 людей постраждало внаслідок нічної атаки

Триває ліквідація наслідків ворожої атаки по Ізмаїлу. Вже відомо, що постраждало чотири багатоповерхових будинки, пошкоджено більше 50 приватних будинків, прийнято 165 заяв від постраждалих мешканців міста.

Внаслідок нічного обстрілу міста постраждало чотири багатоповерхових будинки, пошкоджено більше 50 приватних будинків (покрівля, вибиті вікна та двері, паркани). Про це повідомив начальник Одеської ОВА Олег Кіпер.

— Соціальним службам доручено максимально на місцях надавати допомогу постраждалим з будь-якого питання: приймаються заяви від громадян, з’ясовується необхідність у наданні тимчасового житла, надаються консультації, — наголосив губернатор. — Вже прийнято 165 заяв від постраждалих. Для розселення родин, які залишилися без даху над головою, передбачені дві локації: Центр соціальної реабілітації та дитячий садок. Наразі погодилися на переїзд до дитсадка одна родина та 5 осіб на переїзд до Центру соціальної реабілітації.

8 поранених ізмаїльчан перебувають у лікарні, з них одна людина у важкому стані, інші у стані середнього ступеня важкості. Ще вісім постраждалих продовжують лікування амбулаторно. Щодо трьох загиблих – Олег Кіпер висловив щирі слова співчуття їх родинам і зазначив, що їм буде надана вся необхідна допомога.

Наразі комунальні служби розчищають руйнування, дворові території, подвір’я, вивозять уламки та допомагають постраждалим, за необхідністю, вивозити меблі та майно з пошкоджених осель. Працює комісія з обстеження пошкодженого майна з фотофіксацію, вже розпочаті першочергові роботи (тимчасове накриття плівкою пошкоджених покрівель та вікон).

Джерело

Новости Украины