ONUKA переїхала до Чернігова в столітній дідусевий будинок. ФОТО

Фронтвумен українського гурту ONUKA Наталія Жижченко разом із чоловіком Євгеном Філатовим та сином Сашком, який з'явився на світ два роки тому, переїхала до Чернігова – рідного міста співачки.

 

Сім'я музикантів оселилася в будинку роду Нати, якому вже понад сто років, повідомляє The lime.

 

Артистка опублікувала в Instagram атмосферні фотографії, просякнуті теплом та затишком.

 

«Жити. Всупереч. Сьогодні. В Че.», – підписала серію кадрів ONUKA.

 

Сім'я позувала на тлі дерев'яного будиночка з унікальним чернігівським мереживом та всередині родового гніздечка.

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СПІВАЧКА ONUKA ПРИЇХАЛА ДО ЧЕРНІГОВА НА ВІДКРИТТЯ МЕМОРІАЛЬНОЇ ДОШКИ СВОЄМУ ДІДУСЮ ОЛЕКСАНДРУ ШЛЬОНЧИКУ

 

Співачка неодноразово розповідала, що хоча вона і киянка за місцем проживання, саме Чернігів – «це моє місто. Бо тут є мій дім». Особливе місце в місті дитинства Нати – дідусевий будинок, з яким пов'язані найтепліші спогади.

 

"Насправді мої перші спогади з дтинства, пов'язані саме з Черніговом. Запахом свіжої деревини та малинового варення, що готує бабуся на кухні. Ароматом квітневого яблуневого саду. Коли народжуєтья жття. З року в рік. Дідсевий дім. Це така купа емоцій… Моя капсула пам'яті. Мій затишний куточок, в якому я можу сховатися", – розповідала Жижченко.

 

 

У березні ONUKA розповідала, що планує жити в родовому будинку, реставрацією якого займалася останній рік.

 

«Йому вже більше ста років. Він пережив дві світові війни. І вістоїть нині. Мій син буде п'ятим поколінням, яке виросте у ньому. Після війни я зроблю тут найкрутіший музей-лекторій. З творчими вечорами. Освітніми програмами. Безкоштовним входом. Це все буде, я знаю. Відчуваю. Зроблю все можливе», – говорила співачка, коли Чернігів був оточений російськими загарбниками.

 

Будинок роду співачки вистояв і тепер там знову пахне їжею та любов'ю. «Можуть забрати життя, але не мрію», – написала Ната під одним із знімків.

 

 

Про переїзд Жижченко розповіла у коментарях під дописом зі світлинами.

 

 

 

 

 

 

 

Источник

Новости Украины