Осінній чемпіонат у Кам’янському: рекордний рахунок

Сьогодні на стадіоні 18-ї школи відбувся черговий матч Осіннього чемпіонату Кам’янського з футболу. Нагадаємо, всіх учасників чемпіонату розбито по групах, які грають за круговою системою два тайми по 35 хвилин.

У сьогоднішньому матчі зустрічалися команди «Академія футболу Кам’янсого» та «ПМГУ». Зрозуміло, що фаворитом зустрічі вважалася «Академія», але очікувалося, що і «ПМГУ» теж чинитиме гідний опір.

Однак, цього самого «опору» вистачило хвилин на п’ять, не більше, після цього на полі повністю домінували «академіки». Вони багато атакували, забивали голи на різний смак: і здалеку, і після прострілів, і головою, і виходами один за одним. У підсумку було зафіксовано рекордний для нинішнього турніру рахунок – 11:0. Таким чином, «АФК» стає лідером осіннього чемпіонату.

— Дуже приємно, що футбольний рух у Кам’янському шириться, і у нинішньому турнірі беруть участь не лише визнані фаворити, а й нові імена. Від імені всіх уболівальників та футболістів хочу сказати велике спасибі меру Кам’янського Андрію Білоусову за допомогу в організації турніру, а також нагадати, що фінал ми плануємо зіграти приблизно 14 жовтня, у День Захисника України, – зазначив голова федерації футболу Кам’янського Едуард Коряк.

Джерело

Новости Украины