Пак’яо проведе бій з чемпіоном RIZIN ММА Сузукі 28 липня

Пак’яо проведе бій з чемпіоном RIZIN ММА Сузукі 28 липня

Мэнни Пакьяо, Getty Images

Легендарний філіппінський боксер, колишній чемпіон світу у восьми вагових категоріях Менні Пак’яо (62-8-2, 39 KO) проведе бій з чемпіоном RIZIN ММА Чіхіро Сузукі.

Виставковий поєдинок відбудеться 28 липня у Японії. Бій відбудеться за правилами боксу з лімітом ваги 150 фунтів (68,04 кілограми).

Раніше повідомлялося, що 45-річний Пак’яо розглядав можливість поєдинку проти американця Маріо Барріоса. Філіппінець хотів повернутися на професійний ринг та поборотися за титул чемпіона світу за версією WBC у напівсередній вазі.

Нагадаємо, Пак’яо оголосив про своє бажання повернутися у професійний бокс у серпні 2023-го. Він також планував взяти участь у паризькій Олімпіаді, добившись «універсального» допуску, незважаючи на віковий ценз у 40 років. Однак Міжнародний олімпійський комітет відмовив Олімпійському комітету Філіппін у цьому проханні.

Пак’яо офіційно оголосив про завершення кар’єри у 2021 році. У своєму останньому поєдинку “Пак Мен” програв Йорденісу Угасу рішенням суддів. Пізніше восени 2023-го Угас поступився вищезгаданому Барріосу в поєдинку за тимчасовий титул WBC.

Джерело

Новости Украины