Павелко: УАФ буде виконувати рішення Мінмолоді та спорту

Павелко: УАФ буде виконувати рішення Мінмолоді та спорту

Андрей Павелко, facebook.com/andriy.pavelko

Голова Української асоціації футболу (УАФ) Андрій Павелко прокоментував ситуацію з рішенням Міністерства молоді та спорту України щодо заборони українським збірним брати участь у змаганнях, до яких допущені росіяни та білоруси.

Павелко наголосив, що УАФ буде виконувати рішення уряду. При цьому зараз УАФ з’ясовує у Мінмолоді та спорту, про які саме змагання йдеться у наказі.

«Ми перебуваємо у стані війни. Ми не маємо можливості виїжджати за кордон без погодження з міністерством спорту», — підкреслив Павелко.

Раніше Міністерство молоді та спорту підготувало офіційний наказ, який забороняє українським спортсменам брати участь у міжнародних змаганнях, якщо в них змагаються російські та білоруські спортсмени. З повним текстом наказу можна ознайомитись за посиланням.

При цьому заступник міністра молоді та спорту України Матвій Бідний ухилився від прямої відповіді щодо збірної України з футболу, яка виступає у кваліфікації ЧЄ-2024, де у паралельній групі бере участь білорусь. Бідний наголосив, що основне рішення про участь України у відборі на Євро-2024 прийматиме УАФ.

Джерело

Новости Украины