Перемога Світоліної на Ролан Гаррос, Яремчук не зіграє проти «Динамо»: новини спорту 28 вересня

Головні новини спорту 28 вересня

У понеділок, 28 вересня, трапилося чимало важливих новин зі світу спорту. Про найголовніші – читайте у дайджесті Спорт24.

  • 1Світоліна перемогла росіянку Грачову у стартовому матчі Ролан Гаррос

  • 2Яремчук не зіграє проти «Динамо» у Лізі чемпіонів

  • 3Україна виграла вісім медалей на етапі Кубка світу з веслування

  • 4Матч «Одеси» і «Тернополя» завершився масовою бійкою

П’ята ракетка світу українка Еліна Світоліна 28-го вересня стартувала на Відкритому чемпіонаті Франції (Ролан Гаррос). Еліна перемогла 89-у ракетку світу – росіянку Варвару Грачову. Матч закінчився з рахунком 2:0 (7:6, 6:4), пише 24 канал.

До теми Ролан Гаррос: українська тенісистка Завацька ледь не створила сенсацію у матчі з Кікі Бертенс

У наступному раунді суперницею Світоліної стане мексиканка Рената Сарасуа, яка посідає 178 місце у рейтингу WTA.

Бельгійський «Гент» прибув до Києва на повторний матч раунду плей-офф Ліги чемпіонів в далеко не оптимальному складі.

Зокрема, з командою не прилетіли наші легіонери Роман Яремчук і Роман Безус. Вони могли б підтримати партнерів морально, але, мабуть, вирішили обійтися без цього, або ж клуб заощадив на вояжі.

Крім того, з’явилася інформація, що Яремчук не зіграє з «Динамо», щоб поберегти себе для нового клубу. У форварда збірної – травма спини, через яку він поки що вибув з ладу. А колишній хавбек «Динамо», Безус, в першій грі отримав дві жовті картки і автоматичне усунення. Так що головний тренер «Гента» Вім Де Декер привіз в Україну 20 гравців.

Збірна України з веслування на байдарках і каное під керівництвом дворазового олімпійського чемпіона Юрія Чебана завоювала вісім медалей на етапі Кубка світу в угорському Сегеді.

Головним героєм української веслування на кубку світу стала Людмила Лузан, яка на каное-одиночці виграла гонку на 500 метрів і стала другою на 200 м. Потім Лузан разом з Анастасією Четверіковою в каное-двійці виграла золото на 500 метрах.

Всі результати українців –
за посиланням.

Товариський матч між «Одесою» та «Тернополем» завершився масовою бійкою. Почалося все з того, що центровий «Тернополя» Максим Сандул в боротьбі за підбір вдарив по голові захисника «Одеси» Юрія Кондракова.

Заступився за партнера по команді американський новачок одеситів Баден Джаксом. Виникла бійка з Сандулом переросла в більшу бійку.

До бійки підключилися гравці обох команд. Бійку не вдавалося вгамувати майже дві хвилини. У підсумку матч так і не дограли, зафіксувавши рахунок 66:64 на користь «Тернополя».

Источник

Новости Украины