Переваги протеїнових батончиків FIZI – правильно харчуватися легко

Даний український виробник пропонує широкий асортимент різноманітних батончиків, якій складаються виключно з натуральних продуктів, призначені для правильного харчування. З кожним роком репутація бренду поширюється, що не дивно, адже він займається випуском виключно якісних продуктів, які не викликають алергійної реакції. На сьогодні ви можете придбати будь-які протеінові батончики без цукру FIZI за доступною вартістю. На сайті представлена повна колекція, завдяки чому кожен зможе підібрати продукти на свій смак, що відповідають усім побажанням.

Склад

Основа батончиків горіхова, для приготування використовується якісний мигдаль, арахіс та фундук. Мають досить великий вміст білка (приблизно до 85%). Головна перевага полягає у відсутності цукру, завдяки чому дані батончики виділяються серед інших варіантів. При цьому смак трохи солодкуватий (забезпечується екстрактом консервованого яблучного соку). Завдяки натуральним підсилювачам смаку продукт повністю безпечний для вживання, маж низький глікемічний індекс.

Додатковими компонентами служить какао-порошок, ваніль, мальтит, какао-масло, терте какао. До складу також входить лецитин, завдяки якому батончики отримують рівномірну текстуру.

Переваги

Дані батончики виготовляються на основі рослинних компонентів, не мають цукру та глютену, підходять абсолютно усім: спортсменам, вегетаріанцям та веганам, прихильникам правильного харчування, людям, у яких гостра реакція на вживання глютену. Також вони оптимальні для тих, хто зменшує вживання продуктів тваринного походження. До переваг відноситься наступне:

  • Відсутність підсилювачів смаку, консервантів та цукру.
  • Термін зберігання 9 місяців, при цьому зберігається первісна текстура, продукт можна брати з собою.

Компанія FIZI не являється масс маркетом, займається виробництвом ексклюзивних протеїнових батончиків без цукру та глютену. Спеціалізується виключно на продуктах, призначених для правильного харчування. Дані батончики можна вживати до та після тренувань.

Причини вибору правильного харчування

Якщо ви ще думаєте, чи переходити на ПХ та почати додавати батончики FIZI у свій раціон, ось декілька причин, чому варто це зробити:

  • Надається можливість уникнути появи зайвих кілограмів, які призводять до різноманітних хвороб, у тому числі діабету.
  • Організм забезпечується корисними та поживним речовинами, працює належним чином.
  • Зменшується ризик появи деяких хвороб (рак, діабет, серця тощо).
  • Покращується психічна та фізична активність.
  • Зміцнюються зуби та кістки, адже до складу входять корисні мінерали та вітаміни.
  • Шкіра стає здоровою, зменшуються вікові зміни.
  • Надається можливість уникнути проблем, пов’язаних зі шлунком.

ПХ залежить від активності, статі, віку, медичних показників. Протеінові батончики можна вживати незалежно від активності та віку, адже вони максимально корисні, поживні, смачні.

Новости Украины