Переваги та недоліки нового iPhone 14

Трохи менше місяця пройшло з моменту презентації нових смартфонів від apple. iPhone 14 не побили рекордів продажу. Не дивлячись на те, що техніку вже можна придбати, на жаль не так багато бажаючих, які хочуть купити новий iPhone 14. Це пов'язано зі світовою кризою та погіршенням фінансового становища багатьох людей.

Що вдосконалили у новому iPhone 14?

 

Але не дивлячись на це, IPhone 14 — чудовий та сучасний пристрій, який доповнений новими, дорогими деталями. На жаль у цьому році лише два флагманські смартфони Apple отримали нові процесори bionic A16. Зокрема це IPhone 14 pro та iPhone 14 pro max. Доступні моделі залишили працювати на старих процесорах bionic А15.

Проте всі телефони iPhone 14 доповнили новими камерами та удосконаленою системою лінз. Завдяки цьому вдалося збільшити розміри зображення, а також зробити його більш чітким. Зокрема це помітно саме на фронтальній камері, яка використовується для створення селфі. Можна побачити, що знімки стали більш деталізованими, з покращеною якістю. Суттєво покращилася передача кольорів. Серед покращень є ще декілька новинок. Суттєво збільшили корисний розмір екранів, зробивши рамки зовсім тонкими. Цих рамок зовсім не помітно. Крім того, прибрали безглуздий чубчик, який знаходився у центрі смартфона, зверху. Тепер це сучасна мультимедійна капсула, яка показує зображення та відомості про нові повідомлення, а також дзвінки.

Особливості конструкції та покращення камер iPhone 14

 

Суттєво збільшили ємність акумуляторів у всіх моделях, що дозволило збільшити автономну роботу пристроїв. На жаль, не прибрали старий роз'єм, та не замінили його на type-c, чого вимагала Європейська палата. Але тепер смартфон можна заряджати з використанням магнітної зарядки, яку можна придбати окремо.

Вдосконалення нового iPhone 14:

  • Варто зазначити, що у лінійці знову з'явився новий сучасний колір — глибокий фіолетовий. У поєднанні з алюмінієвим корпусом, це виглядає досить стильно та незвично. Придбати сучасну техніку дозволить магазин Expert, що пропонує сучасні прилади від відомих виробників.
  • Серед переваг варто відзначити низку додаткових функцій, а також вдосконалення програмного забезпечення.
  • Тепер це чудовий варіант для людей, які регулярно знімають stories, а також роблять селфі та безперестану знімають власне життя. Також це хороша техніка для дизайнерів.

iPhone 14, як і взагалі майже всю техніку від apple, купують блогери, які бажають скоротити час на створення та монтаж відео. Сучасний дизайн та єдина екосистема, роблять iPhone 14 найкращим вибором для молоді.

Источник

Новости Украины