Переваги “Зеленого тарифу” для власників сонячних станцій

В Україні активно розвивається застосування альтернативної, відновлювальної енергії, у першу чергу – сонячної. А скориставшись Зеленим тарифом, ви зможете насолодитися безліччю переваг, зокрема, шансом отримати зменшену вартість на електропостачання та можливість пасивного доходу. У цій статті ми розповімо, які переваги мають Сонячні станції під зелений тариф та власне особливості цієї можливості.

Особливості “Зеленого тарифу”

“Зеленим тарифом” називають спеціальний тариф, який встановлюється для тих, хто виробляє електроенергію із застосуванням природних ресурсів (як от сонця). Цей тариф забезпечує власникам сонячних систем гарну ціну за кожен кіловат електроенергії, який вони продукують.

Скористатися “Зеленим тарифом” можуть власники сонячних систем, що продукують електроенергію, займаються її продажем на ринку енергетики. Встановлення цих систем можливе як на промислових об’єктах, так і на приватних будинках.

Які переваги у підключенні Зеленого тарифу?

Ставши постачальником електроенергії, ви можете розраховувати на достатньо високу вартість за кожен згенерований кіловат годину електроенергії. Таким чином, ви можете розраховувати на суттєвий прибуток від реалізації власного “продукту”. Крім цього, ті, хто є учасниками “Зеленого тарифу” можуть знизити власні витрати на електроенергію, адже завдяки генеруванню достатньої кількості світла, ви можете стати менш залежними від централізованої мережі.

Звісно, не варто забувати про переваги екологічного плану, адже використовуючи сонячну енергію, ви зможете знизити відсоток викидів в атмосферу. Тим самим, ви зменшите вплив на стан навколишнього середовища.

Ще одна перевага, про яку не варто забувати, це стабільність. Завдяки “Зеленому тарифу” ви можете отримати стабільний та довгостроковий дохід. Тобто, ви не лише окупите свої інвестиції, але й отримаєте пасивний дохід без жодних додаткових дій. Однак, щоб отримати ці всі переваги, вам потрібно виконати певний алгоритм дій:

  1. Встановити сонячну систему від Xolar.
  2. Підготувати перелік документів, з чим допоможуть фахівці компанії.
  3. Зареєструватися у Державному агенції з енергоефективності та енергоощадження.
  4. Отримати сертифікат та під’єднатися до електромережі.

Все. Як бачите, від вас потрібно лише декілька нескладних дій, які дозволять стати вам виробником електроенергії за умовами Зеленого тарифу.

Новости Украины