Перші якісні зображення та подробиці про Mazda CX-80

Випуск розкішного кросовера був перенесений на початок наступного року, а поки що видання Carscoops, використовуючи шпигунські знімки, що з’явилися раніше, створило комп’ютерні зображення новинки.

У зовнішньому вигляді CX-80 немає нічого дивного, оскільки це просто подовжений CX-60.

Відмінності між ними дуже малі, причому найбільш значними змінами є довші задні двері, змінений дизайн нижнього заднього бампера та ширші D-стійки.

CX-80 матиме той самий дизайн кабіни, що й коротший CX-60 і більший CX-90.

Хороша новина полягає в тому, що пасажири на задніх сидіннях отримають додатковий простір для ніг як у другому, так і третьому ряду.

Хоча, на відміну від CX-90, який може бути восьмимісним, це буде лише семимісна модель.

Салон включатиме цифрову панель приладів, 12,3-дюймовий інформаційно-розважальний екран з бездротовими технологіями Apple CarPlay та Android Auto, монітор з круговим оглядом на 360 градусів, проєкційний дисплей, навколишнє освітлення та систему персоналізації водія, що використовує розпізнавання облич.

Mazda CX-80 пропонуватиметься з різними формами електрифікації: м’який гібрид, 3,3-літровий рядний шестициліндровий дизельний двигун e-Skyactiv D потужністю 251 к.с. 3,3-літровий бензиновий двигун e-Skyactiv-G потужністю 280 к.с. і 2,5-літровий чотирициліндровий гібридний агрегат, що підключається.

Останній видає 323 к.с. та крутний момент 500 Нм. Всі моделі оснащені власною 8-ступеневою автоматичною коробкою передач Mazda, потужність якої передається на задні або чотири колеса.

Новости Украины