Під час розбору завалів гуртожитку у Харкові знайшли ще трьох загиблих

Рятувальники працюють у Салтівському районі.

Станом на зараз відомо про 18 загиблих через обстріл гуртожитку людей.

20 серпня на місці обстрілу гуртожитку по вулиці Ахієзерів (Салтівський район Харкова) рятувальники знайшли тіла ще трьох загиблих. Про це повідомили у Харківській міській раді.

«Один чоловік, інші тіла в такому стані, що потребують вивчення експерта. Працівники ДСНС продовжують пошукові роботи на місці трагедії. Таким чином кількість загиблих від російського ракетного удару по гуртожитку сягнула вже 18 осіб», — сказано у повідомленні.

UPD. Як повідомили у Харківській обласній прокуратурі, на сьогодні огляд місця обстрілу завершений, роботи продовжаться завтра. Серед знайдених сьогодні загиблих — учитель та жінка зі Львова. Поки неідентифікованими залишаються тіла восьми людей.

«Сьогодні знайшли труп учителя праці з прилеглої школи, йому 34 роки. Також під завалами виявлено труп жінки зі Львова, їй 39. Один труп упізнати не можна, оскільки там лише сильно ушкоджений тулуб. Учорашній обгорілий труп не впізнали, загалом у нас на сьогодні не впізнано 8 трупів», — пояснив речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко. 

Як писав UA-NEWS.in.ua, 17 серпня російські окупанти вдарили з «Іскандеру» по триповерховому приміщенню гуртожитку в Салтівському районі. Після обстрілу будівля зайнялася. Серед загиблих є 11-річна дівчинка.

Нагадаємо, зранку 18 серпня окупанти обстріляли гуртожиток у Слобідському районі Харкова. Пошук людей під завалами завершили 19 серпня. Встановлено, що через обстріл гуртожитку загинули шестеро людей (у тому числі хлопчик 2009 року народження), іще 22 постраждали.

Джерело

Новости Украины