Під час свят дуже важливо поділитися частинкою своєї доброти з тими, хто цього потребує

У різдвяні дні традиційно відбуваються численні благодійні акції. Головна мета таких доброчинних заходів — підтримати соціально вразливі верстви населення та подарувати їм святковий настрій. Цьогоріч, як і минулими роками, обласна влада знаходить нові можливості для привітання та надання підтримки соціально вразливим верствам населення.

Колектив облдержадміністрації разом із волонтерами громадської організації «Міський центр допомоги» приготували власноруч різдвяні солодощі – пряники – для того, щоб пригостити дітей та літніх людей.

•    Під час свят дуже важливо поділитися частинкою своєї доброти з  тими, хто цього потребує. Цими роками ми, щоб  привітати наших людей зі святами,   разом із волонтерами та колективом ОДА виготовили різдвяні пряники, що будуть передані до інтернатів нашої області. Ми знаємо, що цими днями відбувається чимало  благодійних акцій, які подарують частинку добра нужденним, – зазначила керівниця апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко.

Напередодні Різдва за григоріанським календарем Зінаїда Бойко, яка є ініціатором благодійної акції, разом з директоркою Запорізького міського палацу дитячої та юнацької творчості Людмилою Маринюк,  директором Департаменту освіти і науки ЗОДА  Людмилою Бухаріною, директором Департаменту культури та інформаційної політики ЗОДА Владиславом Мороко та керівником соціального служіння церков Євангельських Християн Баптистів в Україні і ГО «Міський центр допомоги» Дмитром Матюхіним власноруч замісили тісто за власними рецептами і випекли пряники.

•    Цього року до благодійної акції долучилися педагоги та вихованці Державного навчального закладу «Запорізький професійний торгово-кулінарний ліцей» на чолі з директором Віктором Львовим, – повідомив керівник ГО «Міський центр допомоги» Дмитро Матюхін.

Обласна державна адміністрація запрошує кожного долучитися до подібних доброчинних заходів та передає естафету добрих справ далі.

Виготовлені солодощі передані керівницею апарату облдержадміністрації Зінаїдою Бойко, директором Департаменту культури та інформаційної політики ЗОДА Владиславом Мороко та директоркою Запорізького міського палацу дитячої та та юнацької творчості Людмилою Маринюк до парафії Бога Отця Милосердного у м. Запоріжжя Римсько-католицької церкви та до Комунальної установи «Запорізький геріатричний пансіонат» Запорізької обласної ради.

Департамент культури та інформаційної політики

Источник

Новости Украины