Під Донецьком поранено пропагандиста РФ Пегова: стали відомі деталі

Под Донецком ранен пропагандист РФ Пегов: стали известны детали

Російський пропагандист Семен Пегов отримав поранення біля села Водяне під Донецьком. У неділю, 23 жовтня, так званий військовий кореспондент підірвався на міні "пелюстка".

Про це повідомили пропагандистські ресурси у соціальних мережах. Спочатку у них почалася істерика, ніби Пегов ледь не смертельно поранений. Однак йому пощастило отримати лише рвані рани стопи і відкриті переломи одного-двох пальців правої ноги.

Під Донецьком поранено пропагандиста РФ Пегова: стали відомі деталі   Під Донецьком поранено пропагандиста РФ Пегова: стали відомі деталі

Пропагандиста доправили до травматологічного центру окупованого Донецька. Цю інформацію також підтвердили місцеві медики. Незабаром Пегову проведуть операцію. Його стан оцінюється як середнього ступеня важкості.

Примітно, що окупанти вже давно розкидають окупованими територіями Донбасу такі протипіхотні фугасні міни, намагаючись приписати ці дії захисникам України. Тому як саме Пегов примудрився наступити на "пелюсток" – загадка навіть для його колег-пропагандистів.

Під Донецьком поранено пропагандиста РФ Пегова: стали відомі деталі Під Донецьком поранено пропагандиста РФ Пегова: стали відомі деталі

Джерело: https://war.obozrevatel.com

 

Джерело

Новости Украины