Під Запоріжжям через несправність пічного опалення загорілася стеля в приватному будинку

Под Запорожьем из-за неисправности печного отопления загорелся потолок в частном доме

Учора ввечері, 15 жовтня, до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що в одному з населених пунктів Запорізького району сталася пожежа.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС у Запорізькій області. Загорілася стеля житлового будинку на площі 12 квадратних метрів. Пожежники оперативно ліквідували загоряння. Імовірно, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.

Також 15 жовтня внаслідок обстрілів виникло 3 пожежі в населених пунктах Пологівського району. В Оріхові рятувальники приборкали загоряння житлового будинку площею 32 кв.м. У Гуляйполі горів житловий будинок на загальній площі 70 кв.м. У с. Преображенка рятувальники ліквідували загоряння на відкритій території на площі 1 га.

А вночі 16 жовтня стала ще одна пожежа в Запорізькому районі. Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що горить господарська споруда на загальній площі 18 квадратних метрів. Вогнеборці оперативно приборкали пожежу. У цьому випадку причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем під час спалювання сміття. На щастя, обійшлося без жертв.

Загалом протягом доби рятувальники здійснили 15 виїздів, зокрема загасили 12 пожеж. Загалом за добу на ліквідацію наслідків усіх подій від ГУ ДСНС залучалося 90 рятувальників і 20 одиниць техніки.

Нагадаємо, під Мелітополем згорів гараж разом із технікою. Займання почалося близько другої години ночі в селі Плодородне.

Джерело

Новости Украины