Підлітки Бердянська на службі у окупантів: неповнолітніх залучатимуть до охорони правопорядку — новини Бердянська

В Бердянську створили нове мілітаристське молодіжне утворення

Підлітки Бердянська на службі у окупантів: неповнолітніх залучатимуть до охорони правопорядку Пропагандисти відправляють дітей патрулювати вулиці Бердянська. Джерело: z-пабліки

Окупанти відкрили відділення Добровільної молодіжної дружини. Про це «Бердянськ 24» дізнався з пропагандистських телеграм-каналів.

Молодь займатиметься охороною правопорядку на території міста, чим допомагатиме місцевій міліції. Чому виникла потреба залучати неповнолітніх до роботи, яку мають виконувати правоохоронці, окупанти не пояснили.

Дружину утворили з членів організації «Юг молодой», яка є рупором пропагандистської політики Міністерства молоді росії. Раніше гауляйтер окупованої частини Запорізької області Балицький анонсував, що влітку в Бердянську відбудеться всеросійський форум членів об’єднання, куди залучать учасників з окупованих територій.

Але «Юг молодой» не єдине утворення, яке сіє пропаганду серед дітей та молоді. Паралельно в Бердянську набирають неповнолітніх до іншого мілітаризованого об’єднання «Руху перших».

Вже навіть не приховують: пропаганду в школах росіяни назвали пропагандою активізму

Бердянськ потопає в триколорах. Як святкують день росії в окупації?

Источник

Новости Украины