«Підтримуємо стосунки»: Святослав Вакарчук прокоментував стосунки із 23-річною Віталіною Мусієнко (ФОТО)

Лідера гурту «Океан Ельзи» Святослава Вакарчука після розлучення із Лялею Фонарьовою запідозрили у романі з 23-річно. співачкою Віталіною Мусієнко. І оьс на конференції після свого виступу на популяному фестивалі Atlas Weekend співак прокоментував плітки про роман з юною артисткою.

Відколи Святослав Вакарчук повідомив про розлучення, громадськість та ЗМІ  цікавить із ким він зараз і чи зайняте його серце. Так журналісти запитали співака про його можливий роман із Віталіною.
«Ми підтримуємо активні творчі стосунки. Вона талановита дівчинка і я сподіваюся, що в неї все буде добре майбутньому в сольній кар’єрі. От і все», — зазначив Вакарчук.
Коли ж журналісти уточнили своє запитання і зазначили, що їх цікавлять не творчі стосунки із дівчиною, а особисті, Святослав Вакарчук запевнив, що це все чутки

 «Ні, ні, ні. Навіть не починайте цю тему. Це якісь плітки дурні їх не треба коментувати.

А на запитання як Вакарчук відчуває себе перед першим виступом у ролі одинака він відповів так: «Я ніколи не виступаю один, нас п’ятеро, точніше навіть більше. Ви ж знаєте, що я ніколи не обговорюю особисте життя, за винятком того, що хочу сказати сам. Це ж нереально зі мною говорити про це на пресконференції», — зазначив він.

Источник

Новости Украины