Після обстрілів у Харкові зупинився електротранспорт

Пасажирів, які були у потягах метро, виводять на найближчі станції.

У Харкові припинив роботу весь електротранспорт.

12 вересня близько 14:00 рух лініями метрополітену у Харкові тимчасово припинено з технічних причин. Про це повідомили у комунальному підприємстві «Харківський метрополітен».

«Персонал метрополітену проінструктований, як діяти у таких випадках. Усіх пасажирів, котрі були в електропоїздах, виводять на найближчі станції», — повідомив прессекретар КП «Харківський метрополітен» Олексій Бітнер.

За інформацією Харківської міської ради, наразі в Харкові не працює весь електротранспорт. Співробітники компанії «Харківобленерго» з’ясовують причини знеструмлення.

«Повторюється ситуація вчорашнього вечора. Через обстріл виведено з ладу об’єкти критичної інфраструктури, внаслідок чого в Харкові пропало світло та припинено водопостачання», — заявив міський голова Ігор Терехов.

Енергетики, рятувальники та комунальники працюють над усуненням наслідків обстрілів.

«Обсяг знеструмлення у Харкові на рівні вчорашнього. Інформації про прильоти не маємо. Причини знеструмлення з’ясовуються. Енергетики працюють», — зазначили в «Харківобленерго»

Нагадаємо, вдень 12 вересня російські окупанти завдали ударів по Київському та Основ’янському районах Харкова. У Київському районі снаряд влучив у дорожнє покриття. Внаслідок обстрілу загинула людина, ще четверо людей отримали поранення.

Мешканці Харкова повідомляють про перебої зі світлом. Після обстрілу сталися пожежі.

Джерело

Новости Украины