План перемоги готовий на 90% і буде представлений союзникам, — Зеленський

План перемоги готовий на 90% і буде представлений союзникам, - Зеленський

Фото: president.gov.ua

Український план перемоги готовий на 90%, наступного тижня він буде представлений союзникам. Про це повідомив президент Володимир Зеленський під час свого традиційного вечірнього відеозвернення.

— Більш ніж на 90% все вже виписано. І в комплексі цей пакет може забезпечити правильний розвиток ситуації не лише для України, але й для всіх у світі, хто цінує міжнародне право. Вже наступного тижня готуємо план перемоги для представлення союзникам, — сказав він.

За словами президента, у плані немає «жодної неможливої речі». Він містить військовий, політичний, дипломатичний та економічний пункти.

— Залучені ключові особи за кожним напрямом. І необхідні для України кроки вже визначені абсолютно чітко. Те, що може дати нам максимально сильні позиції для наближення миру – реального, справедливого миру. Для кожного кроку є й чіткий перелік пунктів, що саме необхідно, що саме працюватиме на посилення, — розповів він.

15 вересня в Офісі президента та МЗС України спростували публікацію Bild про те, що план перемоги передбачає заморожування війни. 29 липня голова Верховної Ради Руслан Стефанчук назвав альянс країн можливим посередником на переговорах України з Росією.
Джерело

Новости Украины