По Ізраїлю випущено понад 100 ракет. У країні оголошено мобілізацію резервістів


По Ізраїлю випущено понад 100 ракет. У країні оголошено мобілізацію резервістів

Сектор Газа (фото – EPA)

У відповідь на ліквідацію ЦАХАЛом високопоставленого члена Ісламського джихаду із сектору Газа по Ізраїлю було випущено понад 100 ракет. Ізраїльська армія відновила удари по сектору та оголосила про мобілізацію резервістів. Про це пише The Jerusalem Post.

Читайте нас у Telegram: тільки важливі та перевірені новини

Сирени були чутні в Явне, Беер-Яакові, Ашдоді та населених пунктах на кордоні з Газою. Більшість ракет були перехоплені ізраїльською системою протиракетної оборони «Залізний купол».

The Times of Israel повідомляє, що інформація про прямі потрапляння в ізраїльські будівлі або поранення людей не надходила.

Армія оборони Ізраїлю заявила, що продовжує завдавати ударів по об’єктах палестинського Ісламського джихаду в секторі Газа.

Міністр оборони Бені Ганц підписав наказ про призов до 25 000 резервістів.

  • Раніше сьогодні в Міноборони Ізраїлю заявили, що ЦАХАЛ атакував у секторі Газа терористичні цілі палестинської організації Ісламський джихад. Бойові літаки ЦАХАЛу завдали удару по високопоставленому члену організації Тісіру Джабарі, командувачу північного району сектору Газа, якому було доручено розробку планів протитанкових атак проти ізраїльських громадян і солдатів ЦАХАЛу, повідомили у відомстві.
  • Міністерство охорони здоров’я Палестини заявило, що щонайменше вісім людей загинули, зокрема п’ятирічна дівчинка, ще 44 отримали поранення.

Джерело

Новости Украины