Поціновувач «руского міра» зі Львівщини отримав вирок суду (ФОТО)

У Червонограді, що на Львівщині засуджено чергового прихильника «руського миру». Про це 24 квітня повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Чоловік отримав вирок суду.

«За публічного обвинувачення прокурорів Червоноградської окружної прокуратури суд визнав винним місцевого мешканця у незаконному придбанні, зберіганні вогнепальної зброї та бойових припасів, а також публічному використанні символіки комуністичного тоталітарного режиму», — повідомили у прокуратурі.

Читайте також: прапор СРСР на балконі і зброя: на Львівщині судитимуть поціновувача «руского міра» (ФОТО)

Його засуджено до 5 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна.

«Прокурори довели, що у лютому 2022 року, перед початком повномасштабного вторгненням рф на територію України, чоловік вивісив на балконі своєї квартири  прапор з комуністичною символікою. В ході проведення обшуків у його квартирі та гаражі правоохоронці вилучили «коктейлі молотова», обріз рушниці, незареєстровану мисливську зброю, патрони до гладкоствольної та нарізної бойової зброї», — додали в прокуратурі.

Окрім цього, у чоловіка також знайшли зразки форми правоохоронних органів, комуністичну та проросійську символіку, журнали з пропагандою «руського миру», а також ножі та різні спецзасоби (зокрема кайданки, електрошокер).

До набрання вироком законної сили обвинувачений перебуватиме під вартою.

Джерело

Новости Украины