Покупка Біткоін через Visa/MasterCard UAH 

Шукаєте, де можна швидко і безпечно купити Біткоін з гривневої карти Visa/MasterCard? Онлайн-обмінник криптовалют Let’sPay пропонує таку можливість. Купуйте віртуальні монети зручно, з низьким відсотком комісії на сайті https://letspay.me/ua/change/visa_mc_uah/btc. Слідкуйте за курсом та інвестуйте в найціннішу криптовалюту світу!

Не біткоіном єдиним. На Let’sPay https://letspay.me/ua/change/visa_mc_uah/btc ви можете купити також Ethereum, Litеcoin та багато інших валют. Ознайомитися з повним списком можна на сайті сервісу.

Як купити BTC?

Якщо ви плануєте покупку криптовалюти вперше, вам може здатися, що це дуже складна процедура, яка потребує багато часу, знань і зусиль. Але з платформою Let’sPay це займе у вас кілька хвилин, адже тут все просто, швидко і зрозуміло. Для того, щоб інвестувати у віртуальні активи, потрібно виконати декілька простих функцій:

  1. Ввести в гривнях суму, яку хотіли б вкласти в біткоін.
  2. Заповнити форму з такою інформацією: номер телефону, емейл, номер банківської карти і віртуального гаманця.
  3. Підтвердити і оплати.

Готово! Чекайте нарахування біткоінів на рахунку!

До речі, для того, щоб здійснювати фінансові операції на нашому сервісі, не обов’язково реєструватися. Придбати чи вивести активи може будь-хто, надавши необхідну для цього інформацію.

Поради при покупці біткоінів

  • Якщо ви не зареєстровані на сайті та хочете здійснити фінансову маніпуляцію, уважно вводьте номер віртуального гаманця, на який будуть зараховані біткоіни. Якщо ви введете неправильный номер, ми не зможемо повернути кошти назад.
  • При заповненні форми, вводьте дійсний номер телефону та дійсну адресу електронної пошти. У випадку незрозумілих ситуацій, оператори будуть зв’язуватися з вами саме за цими даними.
  • Майте на увазі, що актуальний курс фіксується на момент оплати, а не формування заявки. Тому радимо не відкладати оплату на довгий час, адже курс може змінитися буквально за кілька хвилин.

Переваги сервісу Let’sPay

Онлайн-обмінник Let’sPay дбає про конфіденційність даних користувачів. Інформація, яку вводять наші клієнти для здійснення будь-яких фінансових операцій, надійно захищена і не передається третім особам.

А для того, щоб користування сервісом було максимально зручним, ми зробили майже всі процеси на сайті автоматичними. Відтак, вам не потрібно підлаштовуватися під робочі години операторів та витрачати дорогоцінний час на очікування “ручного” підтвердження операцій. Ви можете самостійно здійснити необхідні дії та вже за декілька хвилин отримати нарахування біткоінів на свій гаманець.

Переходьте на сайт сервісу https://letspay.me/ua/change/visa_mc_uah/btc, щоб купити віртуальну валюту за вигідним курсом і зручними умовами. Інвестуйте разом з Let’sPay!

Новости Украины