Поліцейські Одещини викрили двох чоловіків у оборудках з канабісом

Поліцейські Одещини викрили двох чоловіків у оборудках з канабісом

Жителя Татарбунар викрили співробітники територіального підрозділу поліції спільно з прикордонниками. Розповіли у ГУНП в Одеській області.

За місцем мешкання правопорушника поліцейські виявили у підсобному приміщенні два кілограми особливо небезпечного наркотичного засобу — канабісу. Правоохоронці встановили, що чоловік на своїй присадибній ділянці виростив кущі коноплі, після чого зірвав їх, висушив, подрібнив та зберігав для власного вживання.

А співробітники відділення поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 2 викрили у наркозлочині мешканця Фонтанської сільської громади. Під час обшуків за місцем мешкання чоловіка, вилучили понад 300 грамів канабісу. Правопорушник зірвав рослини конопель в полі, приніс їх додому та висушив. Частину він подрібнив та зберігав для власного вживання.

Першому фігуранту повідомлено про підозру за незаконне виготовлення, придбання та зберігання наркотичних засобів у великих розмірах. За це йому загрожує від штрафу до трьох років позбавлення волі. Досудове розслідування стосовно другого правопорушника завершили, йому загрожує штраф, обмеження волі або арешт до шести місяців.

Джерело

Новости Украины