Половина «гори» без води, на черзі два дні без газу. В Бердянську знов пориви та відключення — новини Бердянська

Пориви та відключення для жителів ТОТ вже стали нормою. Бердянські комунальні служби просять «з розумінням поставитися до ситуації».

Половина «гори» без води, на черзі два дні без газу. В Бердянську знов пориви та відключення Працівники «Бердянськводоканалу» виконують відновлювальні роботи. Фото: БВК

Половина нагірної частини Бердянська без води. У окупантів знову порив, цього разу на Приливі. Без водопостачання залишились мікрорайони РТС, АКЗ, Ламповий, Азовкабель, Кабельників і станція Берда. Втім, «Бердянськ 24» помічає в коментарях у місцевих телеграм-каналах, що води немає також на Азмолі.

Водночас в селі Андріївка немає електропостачання. Без світла на весь день залишилися критичні об’єкти: лікарня, будівля швидкої допомоги та котельня. Відновити енергопостачання комунальники обіцяють до 17:00 вечора 13 червня.

А вже за кілька днів бердянці майже на дві доби залишаться без газопостачання. Про це повідомляють Z-пабліки.

Подачу природного газу до розподільчих мереж Бердянська призупинять з 9:00 17 червня і відновлять о 18:00 наступного дня. Фейковий «Мелітопольгаз» запевняє, що у споживачів газопостачання буде, але в разі інтенсивного споживання йому можуть відключити.

Все це відбувається на фоні заяв окупаційної влади про підготовку до курортного сезону. Цього тижня пропагандистські медіа повідомляли, що Запорізька область увійшла до програми відпочинку російських туроператорів, зокрема в Ростовські області. Але регулярна відсутність то електроенергії, води та газопостачання виглядає вкрай невдалою рекламною кампанією для курортного міста.

Источник

Новости Украины