Помер ексзаступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко

За інформацією: Суспільне Дніпро.

Михайло Лисенко. Михайло Лисенко/Facebook

Помер ексзаступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко.

Інформацію про це Суспільному підтвердив позаштатний радник міського голови Дніпра Євген Гендін. За його словами, в експосадовця стався інфаркт.

Що відомо про Михайла Лисенка

У червні 2023 року Лисенка тимчасово усунули з посади заступника міського голови Бориса Філатова. Про це повідомляв начальник обласної військадміністрації Сергій Лисак під час брифінгу.

Також стосовно Михайла Лисенка ведеться службове розслідування. За словами Сергія Лисака, кадрові зміни пов'язані з неналежним станом укриттів в місті.

"Задача міської влади до кінця липня виправити ситуацію. Відповідальні мають це зробити, а комісія – перевірити результат. Завдання місцевої влади не лише підтримувати в належному стані укриття, а й розширювати їхню мережу", – сказав Сергій Лисак.

Міський голова Дніпра Борис Філатов підтвердив кадрові зміни відповідно до ухваленого рішення за результатами перевірки РНБО, яка, станом на червень 2023 року, тривала.

У квітні 2024 року у Красногвардійському районному суді розглядали справу про розкрадання бюджетних коштів на ремонті Центрального мосту у якому підозрюють Лисенка.

У травні 2024 року стало відомо, що Михайло Лисенко склав повноваження депутата обласної ради.

Читати ще

Читати ще Заступника міського голови Дніпра Михайла Лисенка зняли з посади: що відомо

Новости Украины